TJÄNIS

Fördelen med att ligga still på ett ställe är att man lär känna folk på ett annat sätt.
Sara har blivit tjänis med hotellets vaktmästare. En mycket trevlig herre som inte bara jobbar här. Han jobbar också som präst i en lokal kyrka och som fängelsepräst över hela hela USA.
Härom dagen hade Sara berättat hon var här för att fira sin trettioårsdag. Så när vi satt och njöt ensamma vid poolen idag så kom han fram och började prata. 
Vi kom igång som bara den. Sara hade nämnt att vi säkert skulle bli tvungna att köpa en väska till för att få plats med allt vi köpt. Då berättade han att en gäst hade lämnat en kabinväska som vi kunde få. 
Han hämtade den och så hade han med sig några fina träfigurer som han gjort själv. De var i ordet LOVE och var jättefina. Sara fick en i födelsedagspresent. Väskan var lite tilltryckt men i övrigt inget fel på. Den blir jättebra på hemresan. Sedan kan vi slänga den med gott samvete.
Vi pratade länge. Han spelade upp sånger som han sjöng på. Jättebra sångröst. Han var trevlig på rätt sätt och kändes inte alls påträngande. Skönt det efter alla otrevliga människor vi stött på när vi shoppade.
När vi skulle gå kom han med en present till mig också. Jag skulle inte känne mig bortglömd. Ett jättefint ankare med ordet love på. Det var tunt och vägde inget. Passar perfekt i resväskan.
Vi tänkte spendera vår sista dag i Florida Keys vid poolen och då lovade han att komma med egengjord Key Lime Pie, den lokala citronpajen. Ska bli kul att se om han dyker upp pajen.
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0