TEXAS

Efter fem härliga dagar på Hawaii, åkte jag vidare till underbara Aubrey och Virginia i Texas.
De är så härliga att umgås med. Aubrey så lätt att prata och skämta med. Virginia är nästan besatt av att underhålla när hon får gäster. Rädd att jag skulle ha det tråkigt om jag bara var hemma hos dem. Det här var mitt femte besök hos dem, så jag har sett det mesta av intresse runt lilla Clifton. Jag tycker det bästa är att bara umgås med dem och inget annat. Vi hittar alltid något intressant att prata om. Denna gången blev det givetvis massa prat om det amerikanska valet. Aubrey var rädd att jag skulle tycka det var tråkigt, men det är mycket intressant och det påverkar ju även Sverige vem som blir president i USA.
Lite shopping blev det, men inte mycket. Waco ligger en timmas bilkörning från deras hus och de åker bara dit när de måste. Hade gärna shoppat lite skor men i övrigt var det inte mycket jag behövde. Har ju kläder så det drösar hemma och det blir ju alltid en och annan klädtrasa när jag besöker något kul, typ Pearl Harbor.
Givetvis blev det ett biobesök på Cliftex i Clifton. De skryter med att de är den äldsta fortfarande fungerande biografen i Texas. Fin är den lilla, med kärlek renoverade, biografen. Filmen The Choice var en trevlig förströelse efter en bok av Nicholas Sparks.
Några hundpromenader med deras nya goa hund Maggie blev det under veckan. Skönt att vara ute och röra på sig i det underbara vädret, allt från 20 - 27 grader varmt och mestadels blå himmel. Mmmmm.
I mitt sovrum kunde jag njuta av fantastiska soluppgångar nästan varje morgon. Underbart sätt att vakna.
Deras hus ligger högt uppe på en platå med mycket lite som stör utsikten Så även solnedgångarna är oftast helt fantastiska. Älskar vattentornets sillutett mot solnedgången.
Höjdpunkten på Texasbesöket blev ju givetvis när jag fick titta på en herrans massa skallerormar. Så galet udda och så otroligt amerikanskt. Hade aldrig kunnat hända i Sverige. Djurrättsaktivisterna hade blivit skogstokiga om de sett hur de behandlade ormarna! 
Vi fixade Virginias trädgårdsland. Hackade, krattade och sådde en massa frön. Roligt att få hjälpa dem när de är så snälla mot mig.
 
 
Att komma till Aubrey och Virginia är som att komma hem. har redan nästan besök inplanerat. Redan nästa år hoppas jag vara tillbaka, då tillsammans med bästa bästisen.
RSS 2.0