HAWAII 2016

 
Nu är jakten snart över för Moster. I februari kommer jag att åka till Hawaii för att både fira 50 år och 50 stater. Dessutom så är Hawaii den stat som sist/senast blev gick in i de förenade amerikanska staterna. Så det blir mång 50 att fira när jag kommer dit.
Kommer inte att ha råd att stanna i Honolulu i så många dagar, 4,5 blir det. Det är ju inte så länge sedan jag besökte Alaska, åtta månader emellan resorna .Men jag bara SKA vara på Hawaii när jag fyller 50. Något annat finns inte med på kartan. Så det har blivit mycket sparande och gnidande. Men det får det vara värt!
För att slippa flyga den 25 timmar långa flygresan på en gång, kommer jag att stanna i Washington DC i två nätter på vägen dit. Flygresan på 21 timmar till Alaska var väldigt jobbig. På hemvägen kommer jag att stanna hos vår kära vänner i Texas i en och en halv vecka. Tre år sedan senaste besöket, saknar dem så.
 
Visste inte hur mycket pengar jag skulle få ihop när jag bokade resan och Hawaii ska ju vara dyrt sägs det och jag har bara haft åtta månader på mig att spara ihop pengar. 
Nu längtar jag efter att åka, bara två månader kvar!
 
/Moster
RSS 2.0