FLORIDA

Om en vecka drar vi till Florida och lite Georgia.
Det ska bli så härligt att komma iväg till värmen. Så här års ligger temperaturen i Florida mellan 20-25 grader. En normal och härlig temperatur. Inte lika vart i Georgia där blir det runt 13-15 grader men det är fortfarande lite varmare än hemma.
Första veckan ska ut på road trip och andra veckan ska vi ligga still i Florida Keys. Vårt första stopp dagen efter ankomst blir på Kennedy Space Center och på kvällen ska vi stanna hos min au pairfamilj i Orlando.
Sedan drar vi upp till Atlanta i Georgia. Där blir det eventuellt besök på CNN, Coca Cola och Stone Mountain. Efter det kommer vi att arbeta oss ner mot Floridas västkust med stopp för titt på manatéer, lite shopping och Everglades Nationalpark. För att till slut hamna i Florida Keys. Där ska vi fira Saras 30 årsdag.
Det här blir den sjätte resan vi gör tillsammans Sara och jag i USA sedan 2009. Då var vi verkligen i andra ändan av landet. Då började vår resa uppe i det nordvästa hörnet, Seattle i Washington State och nu kommer vi åka så långt det går att komma söder ut i USA. Sedan har det blivit fem resor med mängder av andra stater mitt på och vår senaste resa ihop, Alaska 2015.
Ser verkligen fram emot att vara ute och resa med Sara igen. Ska bli så roligt!
 
RSS 2.0