SOLNEDGÅNG OCH KATTER

Anledningen till att vi inte gav upp och åkte tillbaka till Islamorada efter ett par timmar i den fuktiga värmen, var de fantastiska solnedgångarna.
Redan en timma innan solen började gå ner paxade vi en plats längst fram vid räcket i hamnen. 
Tyvärr valde vi ingen bra plats. En äcklig fransman hade en liten show med några stackars katter. De såg inte allt för lyckliga ut när de utförde lite trix han lärt dem. Det var mycket vispande med svansarna och sänkta huvud. Var hemskt att se. Ovan på det var han hur jobbig som helst. Hans rutin var att skrika och gapa så mycket som möjligt. Var redo att strypa honom när han till slut var färdig. 
Tyvärr var det för sent att flytta på sig. Det var fullt med folk överallt och vi skulle inte fått någon ny plats vid räcket där vi kunde fotografera solnedgången ostört.
Över huvudtaget var det också svårt att hitta en plats som var tyst och lugn. För när inte fransmannen gapade så spelades det hög musik.
Men det var lätt att glömma allt när man tittade på solen när den skönk ner i havet. Det myllrade av båtar ute på havet som också njöt av solnedgången. Den var bedövande vacker och vi tog massor av kort.
Vi älskar båda dessa underbart vackra solnedgångar som de har här. Helt oförglömliga.
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0