POOLHÄNG

Idag har vi hängt poolen. Det var planerat på vår sista dag här men vi sanslöst trötta efter dagen i Key West. Så det var härligt att bara ligga och halvsova i solen.
Sol och sol förresten. På förmiddagen kom det några korta regnskurar men de illvrål som kom från Sara så lät det minst som det var västa regnstormen.
Första skuren blötte upp lite runt poolen men sedan kom det så lite att det inte märktes. Resten av dagen var det härligt. Vi slöade, badade och ibland sov vi.
TIll en början var det en del folk runt poolen men sedan gick de och vi blev ensamma i några timmar innan det började dyka upp fler och fler.
Amerikanare har inga hämningar när det gäller att vara nyfikna. Det kom ett par och när jag skulle ta ett bad och han undrade var jag kom ifrån. Sedan var samtalet igång. Han var från Wisconsin och som så många amerikanare vi träffat här nere så hade han svenskpåbrå. Ett av hans barnbarn hette Trygve. Han och hans fru hade varit på Valentine's Day kryssning och skulle bara vara i Florida Keys några få dagar innan de skulle åka tillbaka hem till kylan.
Efter många timmar var vi röda och fina och vår sista dag började gå mot kvällen och vi fick ge upp vår härliga dag i solen. Kommer verkligen sakna den härliga värmen på ca 26-30 grader.
Tyvärr dök inte vår fina jätteödla upp idag. Det kanske blåste för mycket eller så var det för mycket folk. Vi saknade honom.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0